„Златното шампанско” Österreich Gold

 
 

13.99 лв.54.99 лв.

Златното шампанско” – име станало нарицателно за това специално пенливо вино, е балансиран купаж от сортовете Грюнер Велтлинер и Велшризлинг, с фин плодов аромат и приятно жива киселинност.

Изчистване

Описание

„Златното шампанско“ – име станало нарицателно за това специално пенливо вино, е балансиран купаж от сортовете Грюнер Велтлинер и Велшризлинг, с фин плодов аромат и приятно жива киселинност. Добавените 23 каратови златни частици, придават на златното шампанско благородност и стил, като също така влияят положително върху организма.

В повечето австрийски провинции този тип пенливи вина сякаш са нещото, без което празниците изглеждат непълни, независимо дали говорим за рожден ден, Нова Година, Коледа или някой друг грандиозен повод.

Не би ли ви харесало, на своята златна сватба, да имате чаша от златното шампанско, което да улавя цялата красота и невижданите нюанси на Вашата неразривна любов ?

Независимо дали сте на някой усамотен плаж, в сърцето на планината или дори в спокойният ви дом – златното шампанско може да Ви осигури нужната вътрешна топлина или свежест и специален вкус, които да допринасат за създаването на едни прекрасни спомени.

Искрящата му наситеност успява да разпалва страстта у всеки, чието небце обожава изисканите вкусове.

Символика в „Златното Шампанско“

От хилядолетия красотата на златото е нещо, към което хората се стремят ежедневно. Използваме го навсякъде и то е разменната монета, гарантираща честността на всяка една сделка. Именно символичната чистота на златото кара младоженците да разменят златни халки когато се вричат един на друг. Именно тези качества са представени вкусово във всяка една чаша.

Дали това са достатъчни причини, да изненадате Вашите близки и роднини с бутилка от златното шампанско ? Ако не са – имаме и още.

Страхотна добавка към това пенливо вино е и изключително ефектната му опаковка – имитация на златно кюлче.

Изобилие от красота се наблюдава, когато златните частици се докосват до ефирните и наситени с цвят балончета. Сякаш силата на златото озарява душите на всички около Вас и прави светът Ви по-светъл и празничен.

Всичко изброено прави златното шампанско един перфектен подарък за специални поводи, с който гарантирано ще впечатлите всички!

Алк: 9,5%

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „„Златното шампанско” Österreich Gold“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Код: go01. Категория: